Despre noi

Exact acolo, la nivel mondial

Avand sedii in aproximativ 40 de tari și o infrastructura foarte flexibila, Arvato pune in serviciul clientilor sai o retea de vanzari consolidata si canalele internationale de marketing ale unei corporatii globale. Arvato aduce aceste experiente internationale in joc la nivel local. In mod similar, angajatii sai sunt adeptii traducerii bunastarii lor din experienta locala in actiune globala.

Afla mai multe

In calitate de lider in Europa in managementul relatiilor cu clientii, dezvoltam solutii adaptate de comunicare si de servicii digitale pentru clientii nostri. In Romania, oferim solutii pentru o gama larga de industrii.

Afla mai multe

Arvato ofera un numar bogat de oportunitati de angajare pentru a da ce este mai bun din voi. Esti devotat, ambitios si eficient? Esti inteligent si dedicat relatiilor durabile? Daca raspunsul este da, Arvato este probabil locul potrivit pentru tine. Cunoaste-ne!

Vreau mai multe

Create your career now!

Exploreaza oportunitatiile din Brasov, Cluj Napoca sau Sibiu

Pentru cele mai multe dintre pozitiile pe care le oferim nu cerem experienta anterioara si acest lucru este doar unul dintre motivele pentru care compania Arvato este locul perfect in care va puteti incepe o cariera de succes.

joburi disponibile
Vezi joburi
Top