Companiile se confrunta cu o gama larga de provocari carora nu intotdeauna pot sau doresc sa le faca fata. Acesta este momentul in care furnizorii de servicii de top precum Arvato intra in scena.

S-ar putea sa nu stiti acest lucru, insa Arvato se afla in spatele unui numar mare de produse si servicii pe care le utilizati. În medie, fiecare consumator din Germania intra in contact cu noi de opt ori pe zi. Arvato este unul dintre principalii furnizori de servicii internationale care traieste si respira tehnologie digitala. Peste 70.000 de angajati din peste 40 de tari ii ajuta pe clientii nostri sa aiba succes pe piata. Proiectam si implementam solutii personalizate care acopera o gama larga de procese comerciale alaturi de lanturi de servicii integrate.

Aceste solutii includ marketing digital, servicii financiare, gestionarea relatiilor cu clientii, gestionarea lantului de aprovizionare si servicii IT. Cu alte cuvinte, ori de câte ori descarcati software, faceti cumparaturi online, sau va reparati telefonul smart, exista o sansa buna ca noi sa fi fost activi in spatele scenei in calitate de furnizor de servicii.
Arvato este o filiala deţinuta integral de Bertelsmann SE & Co. KGaA.