Arvato Bertelsmann

Sa ne prezentam

Arvato este un furnizor european principal de BPO. Peste 70.000 de angajati proiecteaza si produc solutii personalizate pentru clienti business din intreaga lume, acoperind o gama larga de procese comerciale alaturi de lanturi de servicii integrate. Acestea includ toate serviciile legate de crearea si distribuirea produselor tiparite si a suporturilor de stocare digitala precum si gestionarea datelor, asistenta pentru clienti, servicii CRM, gestionarea lantului de aprovizionare, distributie digitala si servicii financiare, precum si servicii IT personalizate si calificate.
In calitate de furnizor de servicii de externalizare, Arvato si clientii sai fac afaceri intr-un mediu captivant, aflat intr-o schimbare constanta si rapida.

Unitatile sale operationale aduc excelenta operationala, expertiza si putere de inovatie pentru dezvoltarea unor solutii de externalizare fara rival pentru clienti dintr-o serie variata de domenii industriale, incepând cu A de la auto, trecând la E de la Energie si pâna la P de la publicare.

Valorile societatii noastre la nivel mondial

Angajamentul nostru

Ne asteptam ca toti cei din Bertelsmann sa adere la aceasta misiune si la aceste valori fundamentale.

Misiunea noastra la Bertelsmann

Bertelsmann este un trust media international. Oferim informatii, divertisment si servicii media pentru a inspira vietile de zi cu zi ale oamenilor. Aspiram sa aducem o contributie valoroasa societatii. Ne straduim sa fim lideri pe pietele noastre si sa obtinem o rentabilizare a capitalului investit care sa garanteze cresterea si continuitatea trustului nostru. Eforturile noastre comune se concentreaza asupra unui continut creativ si asupra relaţiilor cu clienţii. Urmarim sa oferim conditii de lucru echitabile si motivatoare pentru angajatii nostri. Ne angajam fata de continuitatea si progresul permanent al trustului nostru.
Valorile fundamentale Bertelsmann sunt parteneriatul, antreprenorialul, creativitatea si parteneriatul cu cetatenii

Cultura noastra corporativa se bazeaza pe un parteneriat reciproc avantajos intre angajatii nostri si companie. Persoanele motivate care se identifica cu valorile noastre sunt forta motrice a calitatii, eficientei, inovatiei si cresterii in cadrul trustului nostru. Semnele distinctive ale abordarii noastre privind conducerea participativa sunt increderea reciproca si respectul, precum si principiul delegarii responsabilitatii. Angajatii nostri se bucura de autonomie in cea mai mare masura posibila. Acestia primesc informatii cuprinzatoare si participa la luarea deciziilor, precum si la succesul financiar al companiei. Suntem dedicati dezvoltarii profesionale a angajatilor nostri si urmarim sa oferim locuri de munca pe termen lung.

Antreprenoriat

Principiul decentralizarii reprezinta centrul filosofiei de conducere a Bertelsmann. Acesta le permite angajatilor sa actioneze cu flexibilitate, responsabilitate, eficienta si libertate antreprenoriala. Societatile care functioneaza sub brandul nostru sunt conduse de manageri care actioneaza ca antreprenori: Se bucura de independenta considerabila si isi asuma pe deplin raspunderea pentru performanta companiilor lor. Directorii nostri nu actioneaza numai in interesul superior al societatilor individuale ale acestora ci se angajeaza si fata de interesele intregului grup.

Creativitate

Oferim un cadru de desfasurare pentru artisti, autori si talente creative in toate domeniile noastre de activitate, promovând dezvoltarea creativa a acestora, precum si succesul lor comercial. Ne straduim sa asiguram protectia proprietatii intelectuale la nivel mondial. Promovam libertatea artistica si libertatea de gândire, apararea democratiei si a drepturilor omului si respectarea traditiilor si a valorilor culturale. Drept urmare, continutul pe care il oferim reflecta o gama larga de puncte de vedere si opinii. Inovatia si imbunatatirea continua, ghidate de nevoile si interesele clientilor, sunt pietrele de temelie ale succesului nostru, in activitatile privind serviciile media si continutul deopotriva.

Cetatenie

Continuitatea si dezvoltarea Bertelsmann ca unitate independenta sunt asigurate prin controlul de catre Societatea de Gestionare Bertelsmann a majoritatii drepturilor de vot. Dupa parerea actionarilor nostri, detinerea de proprietati creeaza o obligatie fata de comunitate. Acestia sunt dedicati ideii ca intr-o economie de piata o corporatie isi deriva legitimitatea aducând o contributie valoroasa societatii. Activitatea pe care o desfasoara Fundatia Bertelsmann – in care s-a contribuit cu majoritatea actiunilor Bertelsmann – este de asemenea ghidata de acest principiu. Societatile noastre sunt gestionate in conformitate cu spiritul si litera legii. Acestea mentin standarde ridicate de conduita etica si actioneaza responsabil fata de societate si mediu.